DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

vyšlo jako editoriál na bdsm.cz

Starý pes Rider je proti mně ve skutečnosti docela mladý pes, nicméně když už se takto pochlapil se změnou look&feel serveru (mého nejmilejšího), musím se taky předvést. Na mnohočetné žádosti jsem doplnil Elektrodu do stavu, v jakém byla alespoń přibližně před zavedením Nemesis jakožto redakčního systému. Co se schémat a binárních fajlů týká, problém se řeší, zatím budete muset vzít zavděk klasickým Elefernem (http://www.angelfire.com/ri/eleferno/), kde Nemesis neřádí :-)
Co se tedy na české scéně událo během posledního měsíce - potvrdilo se, že lidi radši čtou, než píšou (kreslí, přispívají .... nechť si každý doplní sám). Týmem bdsm.cz vyhlášená soutěž v důsledku toho dopadá poměrně rozpačitě. Naopak stále aktivněji si mnozí přivlastňují výsledky práce jiných, spousta textů z tohoto serveru se objevuje i v jiných internetových, případně tištěných zdrojích, a to bez uvedení původu či autora. Rozhodně nemám nic proti přebírání materiálů a v tomto směru se dohodnu takřka s každým, ale vidět vlastní texty pod jménem naprosto neznámého autora, to docela zamíchá žlučí. Proto bych chtěl na tomto místě zdůraznit - autorská práva ke všem textům na tomto serveru, pokud není uvedeno jinak, patři autorům, kteří jsou v hlavičce každého článku uvedeni. Šíření těchto textů je pak možné pouze na základě souhlasu autora a s uvedením zdroje.

Bohužel mi unikl sraz komunity v Hošťce, nicméně na základě svědectví očitých (či ušitých) účastníků se opět projevil starý problém mezi příznivci akčních a komunikačních sešlostí. Liebe Freunde, bdsm tak, jak ho na tomto serveru chápeme, je KONSENSUÁLNÍ aktivita, jinými slovy, první a jedinou zásadou je, že nikdo nikoho do ničeho nenutí. Vzpomeňte si na své začátky, kdy jste se taky jenom povětšinou dívali....

Tak pravil Milkov - a teď půjdu zase překlápět zbytky neodeslaných fajlů do tvaru, který Nemesis možná spolkne. Flow slow !

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 126 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 126

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara