DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

TANSTAAFL. Nejízda. Kdo ví, že Měsíc je drsná milenka, nemusí číst dál, ledaže by jej zajímalo, o jakém jídle zadarmo bude řeč na Elefernu.

Téma je obroušené ze všech stran, probrané miliónkrát a stejně je stejně spolehlivým zdrojem flejmu, jako například přistání Apolla 11 na Měsíci. A téma zní peníze a klub. Ačkoliv to tak zvonku nevyzerá, věci se pomalu, ale jistě hýbou kupředu a do popředí vystupuje otázka, z jakých zdrojů táhnout provoz a jak to udělat tak, aby lidi nejen prskali, že nemají kam chodit, ale také chodili tam, kde ta příležitost je. Tématem si cítím osloven proto, že za ten klub kopu (už dlouho) a považuju za věc cti, aby fungoval a nebylo nutné dotovat jej ze zdrojů úchylů nehodných či nedůstojných.

Na Nyxu k tomu už běží druhý týden debata a včera jsem nasadil anketu. Poměrně kontroverzní anketu, protože její většina se týká věci, o které "opravdoví úchylové nemluví". Peněz. Z toho, co jsem mezitím stihnul pochytit mi totiž vyplývá, že třemi základními zdroji problémů klubu stávajícího bylo automatické vstupné i za plkací akce, limitovaný program a ne každému sedící/vyhovující interakce s majiteli/pořadateli/spoluúchylstvem. Anketa zatím není uzavřena, nicméně nějaké jasné trendy již na povrch vylézají. Lidé jsou vcelku ochotní platit (takže obavy z nejízdy se mi příliš nepotvrdili), ale výkonově, tedy za službu - typicky pak vstupné na tématické nebo akční párty, nikoliv vlezné. Zajímavý je výrazný názor, že zdrojem financování by měl být pronájem akčních prostor. Otázkou je komu :-)  Další blok dotazů se týká zaměření akcí, možnosti půjčování hraček a interakce se staff klubu a rozeberu je později, po uzavření ankety.

Resumé je zatím potěšující - úchylstvu to není jedno a mají pocit, že možnost slézat se za účelem společně provozované úchylky má hodnotu peněz. 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 284 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 284

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara