DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Poslední dobou mi došlo několik dotazů na téma hledání starších článků na Elefernu. Třeba Evu překvapilo, kolik textů server obsahuje a jak se k nim dostat. V podstatě na to je několik cest.

A. Vím, co hledám.
V tomto případě je pro vás asi přímé vyhledání pomocí hledacího formuláře vlevo nahoře. Robot hledá hypertextově podle klíčů AND, OR nebo EXACT a vrací výsledky podle aktuality, popularity, abecedně tříděné nebo podle jejich řazení do struktury kategorií a sekcí.

B. Chci si přečíst další texty stejného autora.
Na to musíte být přihlášení. Pak si stačí najít autora v sekci Uživatelé (hledání funguje) a v jeho profilu najdete všechny texty, signované jeho jménem.

C. Hledám text na podobné téma/podobného rázu
Použijte připravenou navigaci. Hlavní menu (typicky opakující strukturu kategorií) obvykle vede na seznam  sekcí,který lze přerovnávat podle vašich třídících hledisek a který obsahuje kompletní obsah dané sekce

D. Chci vidět kompletní obsah webu
Použijte Mapu serveru. Ta je sice (kvůli velikosti) rozdělena do sedmi podmap, ale obsahuje naprosto kompletní obsah veřejně přístupné části webu. Struktura mapy navíc opakuje dělení obsahu webu  do kategorií a sekcí.

Obsah Eleferna nemizí po ukončení jeho zobrazení na titulce. Znepřístupňují se pouze články, jejichž aktuálnost vypršela (třeba avíza jednorázových akcí nebo část nekrologů), případně u nichž došlo ke změně zveřejnitelnosti (typicky na přání autora nebo osob v textu jmenovaných).

Příjemné čtení přeje Lizz. 

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 429 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 429

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin