DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Nejprve to podstatné - BDSM klub není momentálně k dispozici. Pod termínem klub míním klubové prostory na Praze 5, klub jako takový samozřejmě nikdo nerozpouštěl a ona dobrá parta, která kolem něj existuje se těší přiměřenému zdraví a chuti blbnout dál :-) 

Co se stalo? Prostory na pětce měly bohatou historii, docela slušnou tradici a po posledních úpravách i solidní uživatelské vlastnosti. Zásluhou Vaška a Nenu se z navlhlého a nepříliš větraného sklepa s pár základními věcmi na hraní povedlo udělat místo, kde se dobře akčnilo, povídalo i věnovalo hříchům obžerství a opilectví. Až donedávna fungovaly výborně i vztahy s majiteli, které ale se změnou vlastníka domu vzaly poměrně rychle za své. V domě probíhá cosi, co majitelé nazývají "rekonstrukce" a co by se ve skutečnosti dalo nazvat vybuzerování nežádoucích. Kromě požadavků na předání (řádně nasmlouvané) zadní místnosti jsou tu problémy s přístupem do sklepa, haldami stavební suti a další a další problémy. V okamžiku, kdy to začalo příliš připomínat Starou Poštu  přišlo rozhodnutí - toto už ne. Sklep je vyklizený a Vaškovi se povedlo - za cenu tří zničených kotoučů - dostat ven i poutací kolo.

Co bude dál?  Hra nekončí, jen s epřesouvá do nové lokace. Level N+1 má zcela nové textury, laděné do prvorepublikového industriálního stylu. Pokud vše klapne, jak je zamýšleno, potěší oko účastníkovo ažurové klenební oblouky, následující na ploše dvouset padesáti čtvererčních metrů pole za polem. Podepřeny jsou litinovými sloupy, jen ty stroje poháněné transmisemi tu chybí. Prostor je v téhle chvíli prázdný a holý a práce na něm bude neskutečná spousta - pokolikáté už? Ale podlaha je betonová a vytápění půjde položit o něco snáze, než na pětce. Rozvody hala v téhle chvíli nemá, což je svým způsobem i výhoda - půjdou udělat tak, aby vyhovovaly. Prostor je umístěn v objektu, stojícím na Praze 9, pár kroků od metra a pár set metrů od hned dvou tramvajových tras. A kousek od žlutého baráku, v němž sedává jedna duši milá úchylečka.

Co je v plánu?  Pokračovat. Pokračovat v podstatě ve stejné linii, v jaké jel původní klub,s pár změnami, které nové prostory dávají jako bonus. Prostor zatím nemá pevnou kompozici - je to open space z doby těsně po první světové válce a rozkomponovat se dá tak, jak bude potřeba. V plánu je kuchyně a přípravna jídla - finálním cílem je, aby se dalo normálně (v rámci klubového provozu, nikoliv veřejného stravování) vařit. To umožní otevřít s nějakou periodicitou prostory i lidem zvenčí, byť ne úplně z ulice. Kecací Alkáčky byly jako formát zajímavé a pokud by se něco podobného podařilo implementovat i do nových prostor, otevřela by se tak možnost k vylepšení financování. Nový klub bude mít kuřárnu a jinak bude nekuřácký - subinky tak konečně budou akčnit bez obav, že jim ta dlouhá hladká nádhera načichne kouřem :-) A snad se už konečně povede zrealizovat příruční sklad a úschovnu/úložiště hraček. 

Co se očekává od vás? Dle založení. Od pasivních nic, pokud vše klapne, bude někdy kolem Mikuláše vyhlášena otevírací akce a klub pojede na nové adrese tam, kde skončil. Pokud chcete přiložit ruku k dílu (a děl bude hromada), jste vítáni - termíny brigád budou avízovány s dostatečným časovým předstihem. Bude zapotřebí zedničina, elektřikařina, instalatéřina, truhlářština, zámečničina, černá řemesla, malířství, úklidové služby - no, v podstatě cokoliv, udělat z průmyslové haly úchylný klub je spousta práce a je k tomu třeba kromě dovedností i spousta invence. Svoje stávající klíče a čipy pro přístup nevyhazujte, budou se vám hodit. Periodické a předem naplánované klubové aktivity jsou zatím bez náhrady zrušeny - týká se i elesrazu v pátek 16.X., některé budou mít náhradu v redukovaném formátu v Domečku. Avíza budou v obvyklých místech. 

120-2027_mod2

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 600 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 600

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara