DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Zajímavou konstrukci elektropřísavky na klitoris (nejen na klitoris)nám poslala naše zahraniční členka Jacco ze Smartstimu. Obrázky jsou hodně explicitní, takže je najdete v galérii, spolu s nimi dorazilo i krátké video, které je k vidění ve fajlotéce. Tady se budu věnovat popisu konstrukce.  Jeden méně explicitní obrázek je v textu článku, ale stejně pozor na otevírání v práci :-)

Myšlenka je americky jednoduchá - co nejde koupit v Radioshacku či jeho ekvivalentech, neexistuje. Savka je složená ze dvou pravazek kužely proti sobě, kužely jsou propojené silikonovou hadičkou (já bych použil hadičku, určenou pro odsávačky s větší příčnou tuhostí, tahle se procucává). Z pracovní pravazky je vyndaný píst a do naváděcí části (to je ta vrchní, má nepatrně větší průřez) je zamáčknutý měděný instalatérský prstýnek na trubkové spoje. Ten tvoří kontakt. Osobně bych to asi upnul do soustruhu, přeleštil, srazil hrany a nejspíš postříbřil, ale takhle to taky bude hrát hezky. 

Pokud se rozhodnete konstrukci zopakovat nebo napodobit, dávejte pozor na to, že pracujete s mědí. Ta oxiduje a měděnka je prudce jedovatá a vysoce alergenní. Takže hned po použití vyčistit  - nejlíp lihobenzínem, osušit a nakonzervovat. Dobrá je bílá medicínská vazelína. 

Hrajte si opatrně.

detail konstrukce

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 468 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 468

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara