DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Vážení a milé,

změna je život a stávající hosting Eleferna (na Active24.cz) přestal vyhovovat jak po stránce kapacitní a odborné, tak po stránce finanční. To, co vidíte před sebou není aprílový joke, jak se mohlo o půlnoci prvního dubna zdát, ale mládě nového Eleferna, které by mělo poměrně rychle dorůst původní velikosti - portování obsahu nějakou dobu zabere a zmermomocnění engine Joomla, na kterém systém běží si též nějaký ten čas vyžádá. Prosíme proto o trpělivost.

Design, který vidíte není úplně stabilní - pokud nechcete hledat bugy v pozicionování prvků, přepněte si pomocí volítka Vyberte si vzhled design (tedy xicht) na oranžový, vzniklý brutálním zmermomocněním vzhledu Show car. Ten by měl obsahovat všechny funkcionality na správném místě ve správné velikosti a víceméně stabilní podobě. To, že sem tam vyleze nějaká nelokalizovaná hláška nebo celý modul berte, prosím, jako doklad teze, že najednou se neudělá ani nežit :-)

Nové Eleferno je spřízněno s úchylnou obcí hlouběji, než předchozí - žijeme na populárním hostingu Venca a o server se nám stará legendární osobnost Staré pošty Grimm :-) Redakční tým došel mírných změn - Heather už moc času nemá, Renča z Ameriky také spíš přihlíží, novou tváří v týmu je Gaurin a lví podíl na novém vzhledu a struktuře má Darkness. Tým je otevřený, pokud by měl kdokoliv ze čtenářů a příznivců Eleferna zájem o spolupráci, ozvěte se. Vítány jsou zejména osoby, schopné překladatelské otročiny (ano, ještě je tu spousta nelokalizovaných modulů), znalé kouzel kaskádových stylů (ano, spousta věcí není tam, kde je chceme mít), php (ano, Joomla běží na php) a Joomly samotné (ano, ten zkurvený systém jsme si vybrali a chceme ho). Trvale jsou pak vítány osoby, schopné kultivovaného písemného projevu a/nebo vybavené znalostmi, zajímavými pro čtenáře a návštěvníky a veškeří elektroúchylové. Projekt zůstává nekomerční, takže odměnou zainteresovaných bude - v převážné většině - kromě dobrého pocitu nějaká ta hračka nebo večeře. Zbývající část (v případě větších forem spolupráce) si dohodneme osobně a lze ji fakturovat :-)

Tolik na úplný úvod. Na tomto místě budete nyní nacházet popisy jednotlivých nových záležitostí ve formě stručného návodu k použití. Za celý redakční tým bych rád popřál všem návštěvníkům příjemný pobyt zde a požádal o to, abyste neváhali reportovat jakýkoliv problém, nápad, cokoliv, co by mohlo z Eleferna udělat ještě lepší elektroúchylné místo. {mos_sb_discuss:6}

 

Torm.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 102 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 102

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara