DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Místo, kde kravaťák s duši milou úchylkou a jejím přítelem plánovali zakoupení vily a kde na tento projekt již vyhlédli jak vilu s luxusním rozsáhlým sklepením, tak i použitelný způsob financování se v nedávné době proměnilo v sídliště lovců mamutů. Opravdu.

Úchylku ryzečku naložil kravaťák na sídlišti, nesoucím jméno známého badatele v místech, nepříliš vzdálených od toho, kde čekávával na parkovišti před panelákem na jinou mladou a na hraní natěšenou úchylku.Na programu bylo tentokrát kafe a večeře, zamýšlená v osvědčené hospodě ve vísce s lehce nepřístojným názvem, ležící ve směru výpadovky na Strakonice. S ohledem na postup stavebních prací největšího dálničního křížení v Praze se kravaťák rozhodnul vyrazit do oné vísky zadem, již zmíněnými kouty kolem Berounky. Po přejetí mostu a populárního křížení s tratí Praha-Beroun se na silnici začaly objevovat první pasti na mamuty.

Za lehkého špičkování na téma podnapilých cyklistů a trasy neznalých se kravaťákovi podařilo odbočit do kopce o jednu ulici dříve, než zamýšlel. Rychle se zužující průjezdný profil a houstnoucí zástavba pak kravaťáka na jeho omyl upozornily na plácku před domkem ve fázi přestavby, jehož okolí představovalo rafinovanou, dobře zamaskovanou past. Nic zlého netuše, jal se kravaťák otáčet černé auto do protisměru. Vzdálenost do plotu na protější straně ulice byla dostačující, kravaťák přesto couval opatrně a naštěstí pomalu. I tak jej ale rána a prosednutí zadní nápravy překvapily. Po vystoupení z auta a kontrole pak kravaťák a úchylka ryzečka zjistili, že černé auto visí zadními koly nad jakýmsi průběžným kanálem, o jehož hranu se opírá nápravnicemi.

Čarodějnice a pravděpodobně správkyně pasti se objevila okamžitě. Po séri nikam nevedoucí duchaplných dotazů typu "a proč jste si tu nohu lámali" se nakonec objevil její zeť, ochotný pomoci a zjevně na podobných případech natrénovaný. Pokus zavolat souseda s jeřábem se pro metabolickou indispozici sousedovu nevydařil, nicméně za pomoci důmyslné konstrukce z tvárnic, fošen a trámků se povedlo černé kravaťákovo auto nadzvednout tak, že zadní kola šla podložit a auto se z pasti dostalo bez viditelných škod - tedy s výjimkou mírně odřeného plastisolu na nápravnicích.S příjemným lovcem mamutů se kravaták a úchylka rozloučili, s jeho nepříjemnou tchyní v podstatě též a na druhý pokus již černé auto směřovalo ke zmíněné hospodě. Ta se na dovršení smůly ukázala zavřená, takže na kafe a večeři nedobrovolní aktéři zneužili blízko sídlící úchylný pár a částečně i jejich slečnu psovou.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 168 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 168

Nejnovější uživatelé

  • Didier
  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří