DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Pár takových znám. Pro věc, která je zaujala či která je z nějakého důvodu oslovuje se dokáží zapálit až do velmi vysokého žáru a udržovat jej po poměrně dlouhou dobu, většinou s rezervou postačující pro realizaci zamýšleného úmyslu.

Zapálenci zrealizovali naprostou většinu oněch velkých bdsm akcí, o kterých pak dlouho chodí skazky a legendy a o kterých šedovousí starci s nostalgií v hlase a slzou v oku hovoří "to tehdá když..." Stačí zabrousit do mlhami zastřeného středověku české bdsm scény a vzpomenout Vamberk, Frýdlant , Bourák, Mayday, Chmelnici. Služebně méně šedovousí úchylové pak vzpomenou Poštu, Břevnov, Podrazy, Elioty či tehdy ještě maximusální Alcatrazy, zaplněné dressnutými úchyly, natěšenými na Opravdu Velikou Akci. Mláďata možná osloví Bílá Hora, (ne)pravidelné klubovky či mnohotvárné a tématicky vynalézavé akce na Sluneční Tvrzi.

Mnoho z oněch zapálenců následně potkal osud vyhořenců - ač se to může zdát podivné, i koníček se může stát těžkým břemenem a organizace akce pro víc, než osm lidí je práce téměř na plný úvazek, zejména je-li spojena s nutností organizovat dopravu, jídlo, bydlení a zejména pokrýt akci finančně tak, aby požadateli nezbyly oči pro pláč, případně aby se s ním poskytovatel prostor byl vůbec ochoten bavit. Kdo nezkusil, nikdy neuvěří, kolik práce dá jenom prostý postup od registrace účastníka přes jeho ubytování, nakrmení, zapojení do akce a následného ukončení jeho účasti tak, aby byly vyrovnány veškeré finanční záležitosti, inventář nedošel úhony co do kvality či počtu a zůčastnění se rozcházeli s pozitivními pocity. Připojte si k tomu dopravu nemotorizovaných z míst leckdy notně obskurních, zajištění akceptovatelného sortimentu pití a mňamek do mlsné tlamy, vymyšlení a sladění způsobu, jakým se budou účastníci krmit (včetně nemasožroutů, odmítačů česneku, odmítačů těstovin, odmítačů polévek, vyžadovačů smažáku, hermofiliků, utopencistů a dalších, zde nejmenovatelných), kde budou parkovat, kdo s kým bude spát... Úchylné akce navíc nesou povinnost striktní kontroly zletilosti, nutnost zajistit dostatečného soukromí pro zúčastněné, hrací prostory a regule pro jejich využití, nenápadnou, ale striktní pořadatelskou službu pro rychlou a nenápadnou eliminaci nežádoucích jevů, službu u vchodu a  stovky a stovky dalších věcí, které běžného účastníka vůbec nenapadnou.

Možná právě s souvislosti s výše řečeným se počet přeživších "velkých" akcí z pravěkých dob bdsm aktivity v Čechách dramaticky snížil. O to víc je třeba ocenit aktivitu skupiny zapálenců kolem Sluneční Tvrze, kteří se koncem září rozhodli spáchat velkou open air akci v Krkonoších na horské chatě, jejíž lokalizace bude zaregistrovaným včas sdělena (i když leckteří představitelé východočeské sekce už ze zveřejněných informací dokázali ono místo identifikovat a uznale pokývali hlavami). Úhledná klasická krkonošská bouda s nominální kapacitou zhruba sedmdesáti úchylů (stovka fakticky to bude určitě) skýtá spoustu místa a akční prostor, transformovaný z posilovny dává akci nový rozměr. Akce má vlastní stránky na horskatvrz.slunecnitvrz.eu. Pro veřejnosti dosud nedostatečně známé účastníky je nutný ručitel, ostatní okolnosti jsou vcelku běžné.
Přiznám se, že se těším.

A je prima, že ne všichni zapálenci dosud stihli vyhořet.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 210 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 210

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara